Wines and the City

Tres vins de la Bodega Can Bonastre, novament premiats en dos certàmens diferents

Concours Mondial de Bruxelles i Concurs DO Penedès

Medalla d’Argent per al Maurel 2008, el Can Bonastre Blanc 2008 i el Nara 2006


Masquefa, 3 de maig 2010 – Entre divendres 30 d’abril i dilluns 3 de maig els vins de Can Bonastre han rebut tres noves medalles, totes d’Argent, en dos concursos diferents. Els vins blancs de l’anyada 2008, Maurel i Can Bonastre Blanc, han estat reconeguts al Concours Mondial de Bruxelles, mentre que el Nara 2006 ho ha estat al 44è Certàmen DO Penedès que organitza l’Acadèmia de Vins de Sant Humbert.

El Maurel és un chardonnay 100% amb sis mesos de criança en fusta nova de roure francès, realitzant battonage cada dos o tres dies, mentre que el Can Bonastre Blanc té un 60% de Xarel·lo i un 40% de Chardonnay, 15 dies de fermentació en fusta, i uns mesos de criança en ampolla. El Maurel ja havia estat premiat en l’anyada 2007 amb una Medalla d’Argent a Decanter World Wine Awards i a l’edició anterior del Concours Mondial de Bruxelles, que enguany ha rebut 6964 mostres de vins i begudes espirituoses, de les quals 2042 han estat premiades. Tots dos vins tenen produccions que no sobrepassen les 8.000 ampolles per any.

El Nara 2006 és un vi de criança al que ja se li havien otorgat, entre d’altres, la Medalla d’Or a Vinalies Internationel Paris, i la d’Argent a Mundus Vini, Alemanya. En aquesta anyada el cupatge és d’un 85% de Cabernet Sauvignon i un 15% de Merlot, procedents de les vinyes més velles de la finca.

Exit mobile version