Wines and the City

T’has perdut alguna de les D.O. del programa “Entre Vinyes”? Mai és massa tard!

El programa “Entre Vinyes” es va reemetre a La2 de TVE-Catalunya cada dia als vespres durant les últimes setmanes d’agost. La reemissó s’ha acabat però gràcies a les noves tecnologies mai és massa tard per descobrir les diferents D.O. catalanes.

 

Si no has pogut mirar cap dels programes o vols tornar a veure’n algun, aquí hi ha els enllaços perquè els puguis veure quan vulguis i al teu ritme des de la pàgina web del programa.

Capítol 1: Introducció de la sèrie.
Capítol 2: D.O. Pedenès
Capítol 3: D.O. Tarragona
Capítol 4: D.O. Alella
Capítol 5: D.O. Pla de Bages
Capítol 6: D.O. Conca de Barberà
Capítol 7: D.O. Montsant
Capítol 8: D.O. Priorat
Capítol 9: D.O. Catalunya
Capítol 10: D.O. Costers del Segre
Capítol 11: D.O. Terra Alta
Capítol 12: D.O. Empordà 
Capítol 13: D.O. Cava

Entre Vinyes’ té com a objectiu oferir una mostra representativa dels productes vinícoles elaborats a les 12 diferents D.O. existents a Catalunya. Cada capítol està dedicat de manera monogràfica a una D.O. que van precedits d’un capítol especial que presenta la sèrie. A més, cada programa està maridat amb un vi de la D.O. i amb un plat elaborat per restauradors prestigiosos de les zones que es visiten.

Meritxell Falgueras col·labora directament amb el programa oferint assessorament i la seva presència a cada capítol, realitzant una selecció representativa de vins destacats de cada denominació d’origen per comentar-ne els seus trets i característiques principals. A més, en totes les seves intervencions realitza una introducció en la terminologia específica del món del vi per apropar el contingut a l’audiència.

Exit mobile version