Wines and the City

Els Vins de la Teva Vida

Aquesta no-guia d’Angle Editorial serveix per ajudar-te a escollir i assaborir el vi i és el meu segon llibre després de “Presumeix de vins en 7 dies”.

El vi forma part essencial de la nostra cultura social i gastronòmica. Viu-lo i beu-lo sense complexos i amb atreviment. En aquest llibre tindràs tota l’ajuda que necessites per seleccionar i degustar el vi adequat a cada situació de la vida: per a la primera cita, per a un sopar de negocis, per als dies de festa, per fer l’amor, per inspirar-te, per impressionar el sogre, per veure una pel·lícula…

«Som el que bevem i el que vivim» podríem dir amb permís de Josep Pla. Hi podreu trobar recomanats vins que segur que us agradaran, us ajudarà a definir els vostres interessos en el món del vi, us proporcionarà una mica de teoria i molta pràctica… perquè aquesta guia us farà de cicerone endinsant-vos en un univers fet de sensacions, cultura, descobriments, passió, vinyes, sabors i plaers. Per degustar cada moment de la vida amb més gust, amb més felicitat!

«A Els vins de la teva vida es mostra que els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics i que tenen ànima: els vins adequats per a cada ocasió, que cadascú viurà segons la seva experièn- cia. El vi, com tot, t’ha de transmetre alguna cosa quan el prens, fer-te sentir alguna cosa especial.» Andrés Iniesta, al pròleg.

T’espero retrobar en les pàgines d’aquesta bodega ideal plena d’ampolles sempre plenes d’energia positiva! El trobaràs a les llibreries a partir del 21 de febrer.

Una guia de vins que t’inspirarà per a la teva vida!

Booktrailer de “Els vins de la teva vida”

On comprar “Els vins de la teva vida”?

 Casa del Libro

 Angle Editorial

 Amazon

 

Segueix les últimes novetats a les xarxes socials!
 facebook.com/ElsVinsDeLaTevaVida
 twitter.com/VinsVida

 

Exit mobile version