Wines and the City

Els Vins de la Teva Vida al TOP 250 dels ‘Gourmand Awards’

Els Gourmand Awards, celebren aquest juny els primers 6 mesos de l’any publicant una llista de llibres interessants de 83 països diferents. La llista es conforma aproximadament per 200 llibres sobre menjar i uns 50 sobre vi i altres begudes.

L’últim llibre de Meritxell Falgueras,  Els Vins de la Teva Vida (comprar el llibre), està al TOP 250 dels ‘Gourmand Awards’ dels darrers 6 mesos, juntament amb altres llibres nacionals:

Els vins de la teva vida – Meritxell Falgueras

 

Sobre els ‘Gourmand Awards’

Hi ha més de 26.000 llibres diferents sobre menjar i beure publicats arreu del món cada any. L’any 2012, llibres de 171 països van competir al Gourmand World Cookbook Fair Awards. Els llibres primer competeixen entre els de la pròpia llengua i posteriorment entren en competició per el ‘Best in the World’ (El millor del món).

Hi ha 3 passos. Primer, al desembre de 2013 es notifica idividualment al guanyador de cada país la seva qualificació per la competició internacional. Una llista curta de finalistes es publicarà el gener de 2014 amb 5 o 6 llibres de diferents països per a cada categoria. Els guanyadors ‘Best in The World’ s’anunciaran a l’esdeveniment dels premis a la primavera de 2014.
 

 

Exit mobile version