Liberso curioso verdejo 2016

Liberso curioso verdejo 2016Liberso curioso verdejo 2016

Bodegas de crianza de PozaIdez

Do rueda

4 estrelles

13.3%

16,90€

Un cupatge de més de 18 vins diferents. Per una part es van elaborar per separat 17 vins fermentats en botes de roure francès, húngar i americà de dotze tonelers diferents i e 3 volums 225, 300 i 500 litres. Després set mesos amb un suau battonage dos cops per setmana i prop de l’altre meitat és un vi jove elavorat en un dipòsit d’acer inoxidable a temperatura controlada i criat amb els seus propis llevats durant set mesos. Moure la copa és obrir la finestra d’una cuina amb aromes a pastís on entra la frescor d’un jardí aromàtic.

Article escrit per a Time Out

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies