El Microscopi 2016

El Microscopi 2016El Microscopi 2016

Alemany & Corrio
5 estrelles
9€
DO Penedès

Crec que és l’únic vi que he repetit: ho té ben merescut. Primer de tot perquè és bo. Segon perquè és solidari i tercer perquè està elaborat de tot cor per la gran enòloga i pacient Irene Alemany. Tots els seus beneficis es destinen íntegrament a recolzar l’estudi pioner per a la cura del càncer a l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. En quatre anyades ja ha veremat més de 32.000 euros. Un vi que cura seguint el cicle lunar amb el seu cupatge de carinyena, merlot i cabernet.

Article escrit per a Time Out

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies