ZARIHS 2013

Zarihs-2013BORSAO

5 estrelles

DO CAMPO DE BORJA

15%

14 euros

 

Des de l’any 2001, els enòlegs Ringland i Chueca, treballen junts per mostrar el millor de Campo de Borja, i no és una garnatxa com penseu…. És un syrah que ja ha guanyat uns quants guardons com el certàmen internacional Syrah du Monde 2016 i el Mundus Vinis Aquest vi d’aroma intens a fruita negre i madura té un nas molt especiat amb clau i prebre. Passem doncs de la mermalada en boca de la garnatxa al caràcter refrescant però sempre amb la continuïtat d’un taní ple de sol.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies