Ferrer Bobet Selecció Especial Vinyes Velles 2013

Priorat

52 euros

5 estrellesFBSEVV2013.

Aquest vi és rodó! Pareu atenció als seus números: 100% carinyena+ fermenta en dipòsits de fusta de 15 i 30 Hl+ 18 mesos de bóta de torrat lleuger+ criança mínima d’11 mesos. El projecte de dos amics i el somni de dos grans professionals: en Raül Bobet i en Sergi Ferrer –Salat. Un dels millors exemplars de vi golòs, intens i amb classe que us tornarà tota el calor que necessiten els vostres sentits amb aquest fred.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies