CULTIVARE XAREL·LO 2013

Blanc copy

VALLFORMOSA
DO PENEDÈS
11.5%
4 estrelles
18 euros

Un vi que explica la delicadesa del xarel·lo que té com a regne la Do Penedès. Les vinyes amb més de cinquanta anys són properes a Vilafranca. Verema manual per no malmetre i sel·leccionar els millors raïms. Quatre hores per extreure els precursos aromàtics i amb una premsada molt suau. Vinificat en un dipòsit amb forma d’ou a 16 ºC, després dins d’unes botes noves de roure francés amb un lleuger torrat i acabant en tancs d’acer inoxidable a una temperatura controlada del 16ºC. Embotellat a l’agost del 2014, per fer l’última criança, aquest cop en ampolla. Un vi únic que està pintat etiqueta a etiqueta, per cada ampolla, és única.
Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies