Miraval

A.O.P. CÔTES DE PROVENCE

4 estrelles

13%

PVP 17 euros

Si us dic que està fet amb les varietats cinsault, garnatxa, syrah i rolle i que és un dels mítics rosés de la Provença renovats us agradarà. Però si us explico qui són els amos encara més. Exitosos, filantròpics i desitjats. Ni més ni menys que darrera aquest pàl·lid rosat están els Pitt-Jolie en mans de la reputada familia de viticultors Perrin. Glamour a doll: precisament aquí es va casar Angelina i Brad. I amb aquest vi van brindar pel seu amor. Notes minerals fresques, fruits vermells i flors blanques: una joia per donar la benvinguda al bon temps.Celler de Gelida Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies