ALTA ALELLA GX 2015

DO ALELLA

13%

6 euros

4 estrelles

falgueresLa garnatxa negre és el obscus desig de molts amants del vi. I més si creix en sauló, un tipus de sòl franco-arenós amb una altitud dels 150 als 300 metres i d’orientació sud-oest amb una pluvionetria de 600 mm/any. L’agricultura ecològica la fa nèixer amb un esplendor especial i després es fermenta durant una quincena de dies en acer inoxidable a 22 graus d’on extrau el màxim les aromes afruitades d’aquesta varietat: fruita vermella recoberta de violeta. Tanins amables per “un caramel del Mediterrani apte per a tothom” com diu el seu pare, l’enòleg J.M. Pujol-Busquets.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies