Malvarel·lo 2015

DO PENEDÈS

3 estrelles

12.5%

8.25 euros

 

Xarel·lo i Malvasia recollides a mà per optindre el punt òptim de maduració de la finca de Can Martí (que pertany a la familia Torelló desde 1395). Amdues varietats que composen meitad i meitad del cupatge: al tindre un cicle vegetatitu similar es poden recollir i premsar juntes en acer inoxidable durant vint dies a baixa temperatura per conservar les aromes varietals. Un vi eminentment aromàtic ple de cítrics, flors, fruita blanca, albercoc i litxis. Neix entre el Mediterrani i la montanya de Montserraten en terres pobres en materia orgánica. Té una entrada fresca, bona acidesa que es veu comprensada pel pes en boca i un cert volumen. Sou més de xarel·lo o de malvasía? Amb aquest vi no haureu de triar!

Malvarel-lo copia

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies