Només garnatxa blanca 2015

PERELADA

DO EMPORDÀ

5 estrelles

7 euros

13%

 

De color groc pàlid amb reflexos que enseguida evolucionaran ens dona la benvinguda aquest monovarietal. No us enganyaré: tinc una debilitat especial per la garnatxa blanca, és la mediterraneïtat feta vi. I no només perquè en boca sigui equilibrat, fresc, rodó i envolvent. Si no per la persistencia, la personalitat i el record de fruites dolces i fines notes especiades. Aquestes vinyes d’entre cinquanta i seixanta anys van nèixer d’un terroir pedregós i ara es veuen actualitzades amb aquesta presentación tan actual, ecléctica i essencial. Aquest vi és només per amants i enamorats de la garnatxa blanca.Captura de pantalla 2015-05-06 a la(s) 11.55.16

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies