Torelló Rosa d’Abril 2015

ROSA D’ABRIL 2015

DO PENEDÈS

4 ESTRELLESAlta Alella

9.15 EUROS

11.5%

 

Un vi rosat de vinyes ecològiques Macabeu, Malvasia i Syrah inspirats amb els roser de la finca de Can Martí. Doncs els rosers no es planten només per motius estètics, sinó com a prevenció. Les roses en són biosensors: els seus pètals i les fulles dels ceps poden agafar les mateixes malalties causades per fongs. Com l’amabilitat de les roses alerten abans es pot tractar a la vinya. L’espina d’aquesta rosa és que s’acaba de seguida…. per això han ideat formats màgnums! Un gran vi ple de flors i fruites vermelles perquè cada dia ens puguem beure el Sant Jordi amb una rosa líquida.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies