LA PERSONAL 2013

Fuente: Flickr*

Fuente: Flickr*

EDETÀRIA

DO TERRA ALTA

38 euros

5 estrelles

 

Un vi 100% de garnatxa peluda d’una sola finca de vinyes de més de 60 anys. Una varietat silvestre sense artificis de vinyes de més de cinquanta anys que aconsegueix donar a llum un vi fresc, complex i elegant. No en va, és segons la Guia de Vins de Catalunya el millor dels 1.300 presentats. A la copa es mostra amb un color violeta granatòs amb unes aromes fresques i expressives de fruits del bosc i records minerals amb herbes mediterrànies i balsàmiques. Joan Àngel Llibreria reivindica l’esperit de la Terra Alta amb vins autèntics, sense complexes i sumament elegants.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies