Caminito 2014

7979689734_a9de401042_zTerra Remota

DO Empordà

13%

12 euros

 

Un rosat ecològic certificat d’un cupatge de 60% de garnatxa negra i un 40% de syrah, amdues recollides a mà en caixes de 10 kg. Un rosat fresc de color dels pètals de rosa, amb el perfum de fruites del bosc i l’exotisme del litxi. Seleccionat després del desrapat, elaborat amb una maceració pel·licular i premsat neumàtic a baixa pressió. Notes de maduixes i fruites del bosc degut a la seva fermentació controlada i una criança en bótes de roure de quatre mesos que li aporten torrats i tons de vainilla. Una boca dolça i gustosa que no li treu elegància. Ideal per acompañar unes pastes, truites i ous remenats. Perquè el rosat no és només un color.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies