GRAN CODORNIU GRAN RESERVA XAREL·LO 2009

DO CAVA

48.80 EUROS

5 ESTRELLES

12%

Segons la Master of Wine Sarah Jane Evans i el rànking publicat a la prestigiosa revista británica Decanter està entre el 18 millors caves. Amb notes de crema de llimona, energía i un vital formigeig refrescant aquest monovarietal de xarel·lo d’edició limitada (1500 ampolles) és un cava per gaudir del terroir. Amb bombolles molt fines, molt integrades i un paladar llarg, dens i vinòs. Un cava especial, de llarga criança i de preu super Premium per ser un escumòs que podeu reservar per les celebracions més importants de l’any. Una bodega de gran producción i best sellers com Cordorniu que demostra que també es pot centrar en fer un doble vi artesanal.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies