Un vi per a la comunitat jueva: PERAJ HA’ABIB 2011

Celler de Capçanes
DO MONTSANT
5 estrelles
26.90 euros

kosher copiaPERAH HA'ABIB 2011Baix l’estricte supervisió del rabí de la comunitat jueva Habat es tracta d’un vi kosher d’alta certificació: mebushal (no està pasteuritzat) i Le Pessaj (apte per la Pasqua jueva). Un cupatge intel·ligent amb una verema manual d’un 40% de garnatxa (vinyes velles de 50-70 anys a 500 metres d’altitud) , un 40% de Cabernet Sauvignon i un 20% de Carinyena que es vinifiquen juntes. Aromes de fruita madura, picellades de mineralitat i els torrats de la bóta delicadament integrats després d’un any d’envelliment amb bótes kosher franceses. Un vi elegant de cirera picota amb una excel·lent acidesa. Representant de la santitat jueva aquest vi us portarà al cel (sigui quina sigui la vostre religió).

 

Meritxell Falgueras

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies