MIRTO RAMÓN BILBAO 2008

DO Rioja
4 estrelles
32 euros
14%

Mirto 2008L’International Wine Challenge en la seva vintena edició reconegut per al mercat internacional com la competició més influent ha otorgat la Medalla d’Or a Mirto de la bodega Ramon Bilbao en la seva anyada 2008 entre 10.000 marques de 50 països i ha reunit a un jurat de 338 experts vinícoles mundials. Aquest mateix vi fa dos anys també va guanyar com a millor tempranillo del món.

Aquestes medalles no deixen de ser sinònim de qualitat organolèptica i una bona guia per als consumidors perquè encara que es fagin a cegues es demana que es jutgin segons l’estil, regió i anyada.

Coherència d’un 100% tempranillo de Rioja Alta amb una altiva acidesa de color morat molt intens com potent és el seu nas amb records a tabac, cassís i cobertura de xocolata. En boca contínuen els perfums dels aranyons, les prunes i el cacao. Expressiu, persistent i amb molt de nervi! Un vi que heu de prendre amb calma perquè millorarà en ampolla!

Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies