Vilarnau Brut Rosat

VILARNAU BRUT ROSAT
D.O. CAVA
4 estrelles

VILARNAU (brut rose)Un cava pretigiòs elaborat de manera refinada amb un esperit d’ avantguarda des del 1949 a la capital del cava, Sant Sadurní d’Anoia. Les seves vinyes estan protegides dels freds vents dels Pirineus de les montanyes de Montserrat i en el sur del litoral de Serrelada, la vinya gaudeix d’un clima mediterrani amb importants canvis de temperatura entre el dia i la nit el que fa que es concentrin les seves aromes a fruita.

Un cupatge de trepat i pinot noir que ha estat en contacte amb les pells durant un dia a la temperatura de 8 graus. Després de la segona fermentació un envelliment amb els llevats. En el 1982 la família González Byass va adquirir la propietat amb la idea de continuar la seva filosofia i ho segueixen aconseguint brindis plens de bombolles de color grossella. Un festival de gerds i maduixes amb records a la cremositat de la pastisseria i les notes fresques de la menta.

Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies