MF PERAFITA 2008

MARTÍN FAIXÓ
DO EMPORDÀ
16.90 €
14.5%
5 estrelles

PerafitaAquestes vinyes que lluiten contra la Tramuntana donen vins valents, elaborats amb molta estima. El seu maridatge perfecte és anar a menjar a Can Rafa. Quan parleu amb la família Martín Faixó ho entendreu. Sinceritat, producte i passió. I si de veritat voleu degustar aquesta terra de roca granítica i pissarrosa aneu al celler on també hi ha agriturisme.

El seu enòleg en Jaume Serra els ajuda però aquesta família tot-terreny sap com li agrada que sigui el seu vi: original, amb cos, ànima, saboròs sense ser ostentòs, bebible i extraordinari. El merlot, el cabernet i la garnatxa formen un gran trío que després reposa menys d’un any d’una perfecta bóta de roure francès. El perfum és especiat, fructòs, dens i extrovertit. El somni de Rafael Martí i de Carme Faixó i que els seus tres fills acompanyen fent una molt bona feina a la copa i amb una il·lusió que omple el poble de Cadaqués.

Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies