LA PIEROLA 2011


VINYA I CELLER APIARIA
DO CATALUNYA
14.7%
4 estrelles

La pierolaLa Pierola és el temps embotellat de l’Ignasi Martín Roig en honor a la viticultura de Castellbisbal que sobreviu als altres cultius. Ceps plantats del 2001 en un sòl argilòs,  amb control manual de les males herbes, fertilització orgànica de fems i compostos ecològics cada tres o quatre anys i té tractaments preventius de sofre i sulfat de coure.

Un 65% de merlot, un 35% de garnatxa negra es verema amb tota el carinyu de la verema manual i personalitzada amb caixes de 15 kg. La maceració prefermentativa és fa durant 24 hores a 10 graus de temperatura que pasa a 24 graus quan fermenta. El seu atractiu color és fruït dels seus18 dies en contacte amb les pells. Després tres mesets de fusta per donar-li el toc de consistència. Clarificat amb albúmina natural i un filtrat suau s’embotellà fa prop d’un any.

El resultat de tot aquest treball està en aquesta que simbolitza el somni d’un gran professional de l’ensenyament i de l’Hosteleria. Un exercici de viticultura repetuosa i pulcre que dona un vi sincer, d’aromes profundes i sedueix el paladar recordant-nos l’amargor d’un taní curat i les ganes de repetir.

Meritxell Falgueras
 

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies