LA DO PENEDÈS POTENCIA LA BOTIGA ESPECIALITZADA

Aquesta primavera, la DO Penedès apropa el seu vi als consumidors de Catalunya sota el lema “Viu l’experiència Penedès”

CollaríFins al proper 9 de juny, més de 70 botigues de Catalunya, Barcelona i rodalies principalment, s’han adherit a l’acció que la denominació d’origen Penedès ha ideat amb l’objectiu de donar a conèixer els seus vins i cellers.

Cada ampolla de vi de la DO Penedès portarà penjat un collarí, el qual haurà de col·leccionar fins a 3 per poder demanar al responsable de la seva botiga de vins un rasca-rasca, el qual li donarà l’opció de guanyar un lot de vins Penedès, que s’endurà el mateix moment, o entrar en un sorteig per una visita per a dues persones a un celler de la mateixa DO.

A www.dopenedes.cat/experienciapenedes/, el consumidor podrà veure quines són les botigues on trobar aquesta nova proposta que la DO Penedès ofereix al consumidor dins la seva campanya de primavera.

 

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies