PINETELL 2009

Guspi_Pinetell.2009DO CONCA BARBERÀ
9.5 euros
4 estrelles
14%

Vestit amb una capa tupida de color rubí el vi es despulla a la copa amb aromes d’intensa fruita madura (mora, mirtills i prunes) embolicades per un subtil perfum torrat i la golositat de l’espècie. Els tanins rodons i integrats marquen una bonica sensació de boca plena on es desdibuixa la sensació àcida del somriure dels raïms mimats. Sedositat i volum. Ànima i tècnica.

Vinya d’agricultura ecològica, podes curtes, esporgat, escabellat i desfullat per la millor vegetació d’aquest merlot de quinze anys de mitja d’edat. Aquesta finca situada a una alçada de 400 metres té només una hectàrea. Un vi que en sentirem a parlar i que ja ha guanyat la medalla d’or de vi jove amb fusta al Concurs de vins i caves de la seva denominació. Per gaudir les últimes nits de fresca a temperatura ambient. Guspí, un celler amb ànima jove però sobradament preparat.

Meritxell Falgueras

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies