El Fanio 2011 d’Albet i Noya, guanyador del Concurs de Xarel·los del Penedès

albet i noyaEl Fanio 2011 va ser el guanyador del Concurs de Xarel·los del Penedès que va tenir lloc el passat mes d’abril a Sant Pere Molanta.

Divuit mostres de xarel·lo es van presentar a la 6a edició que organitza l’Aula de la Vinya i el Vi.

Després d’un primer tast a cegues de les divuit mostres, vuit van passar a la fase final, on es va decidir el veredicte.

La puntuació més alta va ser pel Fanio 2011, d’Albet i Noya, que va fer gaudir als assistents per la seva subtilesa i elegància. El segon classificat, el vi Desig 2011 de Mas Candí, seguint una línia més fresca i destacat pels seus aromes de fruita madura va contrastar amb el tercer classificat, el Nun Vinya dels Taus 2011, d’Enric Soler, molt més contundent i marcat per la criança en fusta.

Tres exemplars de xarel·lo ben diferents i d’una qualitat excepcional.

L’Aula de la Vinya i el Vi està esdevenint un referent al Penedès.  És el primer centre independent de tast de Catalunya i està dirigit per Raimon Sadurní des de l’any 1996, oferint una visió integral del món del vi.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies