L’Hotel-Hostal Sport aposta per l’art per convidar a tastar vins a copes

Realitzada per l’artista de Falset, Marina Capdevila, la il·lustració al vidre de l’hotel té per objectiu promoure l’art i la cultura del vi al Priorat

hote-hostal sport

L’Hotel-Hostal Sport ha decorat la seva façana amb una il·lustració de l’artista de Falset Marina Capdevila que convida a tastar vins a copes. En la intervenció artística sobre el vidre de la façana principal de l’hotel, s’especifica que l’establiment és obert els 365 dies a l’any i que se serveixen vins a copes: 3 de negres, 2 de blancs i 2 de dolços que es renoven periòdicament. La il·lustració és un convit a tastar vins al bar i els jardins de l’Sport i alhora una obra artística que, amb motiu de la 18a edició de la Fira del Vi de Falset que se celebrarà els propers 4 i 5 de maig, ha de contribuir a fomentar la cultura del vi a la capital prioratina.

Entre tots els qui comparteixin la imatge a les xarxes socials (Facebook i Twitter) mencionant l’establiment de Falset, se sortejarà un esmorzar de forquilla per a dues persones a l’Sport. Justament la tradició a la cuina és un dels punts forts del restaurant conjuntament amb l’àmplia carta de vins, més de 230 referències d’arreu del món, però principalment de les denominacions d’origen de la comarca: DO Montsant i DOQ Priorat.

L’establiment combina una trajectòria gairebé centenària amb iniciatives innovadores i creatives que pretenen atraure nous visitants i públics a la comarca, a més de fomentar decididament la cultura del vi a través de noves modalitats com és l’art. El making off de la intervenció artística es pot consultar al Flickr de l’Hotel-Hostal Sport i també a les xarxes socials.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies