Sobre els Sulfitos

Els Sulfitos

Els Sulfitos són un grup atípic. El Nadal del 2009, uns amics de tota la vida decideixen posar-se a fer cançons. La seva il·lusió no té límits, i després de molts assajos els del Montseny llancen el seu primer disc el 31 de gener del 2012. Produït per Roger Gascon i titulat “Podria semblar il·lògic…”, el presenten a la sala Music Hall de Barcelona l’11 de maig d’aquell mateix any.

Amb el seu folk-pop fresc de lletres quotidianes i iròniques, han aconseguit guanyar el concurs Easy Music Festival, celebrat a Razzmatazz 2 el 9 de juny del 2012, i classificar-se per a la fase final del prestigiós concurs Sona 9.

Formats per Franc Lluis (veu i guitarra acústica), Sònia Casanovas (veu, violí i glockenspiel), Toni Solà (baix, guitalele i coros), Albert Fontanella (teclats), Francesc Cruz (guitarra elèctrica i coros) i Joan Miquel (bateria), els Sulfitos són senzillament l’únic grup de música que s’anuncia a totes les ampolles de vi.

Escolta i descarrega’t gratuïtament el primer disc dels Sulfitos, “Podria semblar il·lògic…”, aquí: http://elssulfitos.bandcamp.com

Xarxes socials:
http://www.twitter.com/sulfitos | http://www.facebook.com/sulfitos

Contacte:
Roger Gascon: roger@rogergascon.com | 678 654 519

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies