Els vins de la teva vida

Els vins de la teva vida

Aquesta no-guia d’Angle Editorial serveix per ajudar-te a escollir i assaborir el vi i és el meu segon llibre després de “Presumeix de vins en 7 dies“. El vi forma part essencial de la nostra cultura social i gastronòmica. Viu-lo i beu-lo sense complexos i amb atreviment. En aquest llibre tindràs tota l’ajuda que necessites per assaborir el vi adequat a cada situació de la vida: per a la primera cita, per a un sopar de negocis, per als dies de festa, per fer l’amor, per inspirar-te, per impressionar el sogre, per veure una pel·lícula… També se’ns indiquen les principals característiques de cada vi, una mica d’història i curiositats, què en diuen els experts, el preu aproximat o bé com hauriem d’anar vestits quan el tastéssim, entre d’altres.

Et recomano quin vi pot ser més adequat per cada ocasió, segons quin tipus de consumidor ets i segons amb qui i com el prenguis… Per degustar cada moment de la vida amb més gust, amb més felicitat!

«Som el que bevem i el que vivim» podríem dir amb permís de Josep Pla.

Amb el super honor de tenir el pròleg d’Andrés Iniesta, t’espero retrobar en les pàgines d’aquesta bodega ideal plena d’ampolles sempre plenes d’energia positiva! El trobaràs a les llibreries a partir del 21 de febrer.
Petonets amb gust de vi!

vins de la teva vida

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies