Perpetual 2009

D.O.QU PRIORAT
4 estrelles
42 euros
15%

Perpetual és un vi que neix de la història de la terra, de velles vinyes de garnatxa i carinyena plantades en pronunciades pendents de licorella (pissarra) que li donen l’essència. Les vinyes estan al cor del Priorat: El Lloar, Porrera i Bellmunt. Una cuidadosa verema a mà del O.30 kg per cep que es recull. Baixa oroducció i molta qualitat. La demostració que una bodega gran pot centrarse en una producció petita de 13.000 ampolles. És l’aposta de Torres a la denominació d’origen qualificada Priorat. És la signatura de la seva carta d’amor a la viticultura catalana. Reflexos violeta i un color intens. Intensitat aromàtica on predominen les notes de fum, cacao, junt les aromes a comnfitura (cireres, prunes) i un agradable fons d’herbes aromàtiques (eucaliptus, romaní). Noble entrada i elegant i pausada sortida. Gust a regalèssia: un caramel de vi! I més si el prenem amb carns de caça, amb xai i garrí al forn. Pels que vulgueu combatre la seva agradable aspror: formatges de pasta tova com el maxego i el mahó tendre.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies