Dahlia

1+1=3
D.O. Penedès
4 estrelles
12.5%

Aquest 25% de xarel.lo és de la vinya Can Llerda data d’una plantació del 1956, amb una gran base per fer qualitat. La seva poda en bas es tradicional i amb exposició del sol al sud-est. Una collita manual de 6.900 kh/ha que neix d’aquest sol franc, argilós, profund i al mateix temps fresc. L’altre component, el viognier de la finca Cam Romeu a una altitud de 600 metres està emparrat al nord/oest, sempre amb una sàvia densitat de producció, i en un sòl profund, pedregós i al mateix temps fresc. Està a la serra de Font-Rubí: el balcó del Penedès. Les aromes de la fruita fresca que recorda al mango amb tocs minerals d’orellons i fruita d’os (com l’albercoc i el prèssec) li donen una densitat en boca fresca gràcies a les notes tropicals. Un vi equilibrat gustativament que porta al desequilibri sensorial. El menú: que sigui afrodisíac (per exemple una sel·lecció de mariscs especiats, crancs i gambes saltejades a l’all) perquè un més un, segons com es begui, poden ser tres.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies