Muga Rosat 2010

D.O. Ca Rioja
4 estrelles
6 euros

Un vi internacional que he trobat tant a local més fashion d’Eivissa, com a una tenda de barri de Nova York, com a Haro prenent uns “pinchos” al sol. Qui no confii amb els rosats, que fagi la prova i el tasti. Paraula de sumiller. Es delicat però té cos, està fet amb varietats tradicionals (garnatxa, viura, tempranillo) però és modern per una elaboració altament curada i fresca. Un vi versàtil, amable, intel·ligent i ambiciós que qualitat-preu-plaer té molt a oferir. Només demana una copa estil bordeus, sensibilitat, una temperatura de 10 graus i que el prengueu abans de que s’acabi l’any per gaudir de tota la fruita vermella, la vainilla i les notes a flors cromàticament semblants. Un rosat per regalar emocions i molt bon gust, doncs l’acidesa fa un pacte amb la textura en boca i el resultat es una boca melosa que parla de densitat i exigeix un nou glop. Fins acabar l’ampolla i demanar una altra. Compreu-ne dues ja directament! I a gaudir!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies