LOUIS ROEDERER ROSÉ VINTAGE 2004

AOC CHAMPAGNE
64 EUROS
4 ESTRELLES
12 graus
Elegant, delicat, generós i ric. Fruit de la paciència, l’esforç i el saber el que és vol. “Savoir faire” que diuen els francesos. Sobretot per veure “la vie en rose”. Un producte exclusiu, delicat i amb el glamour de les fresques bombolles amb només 12 grams per litre de sucre residual. Una combinació de 70%Pinot Noir i un 30%Chardonnay i un 20% dels vins vinificats en bótes de roure amb batonnage setmanals. No hi ha fermentació malolàctica d’aquí la seva acidesa decidida i cítrica. Per crear aquest rosat, la prestigiosa casa Louis Roederer segueix utilitzant el mètode “saignée” (sagnat) després de la maceració en fred que pot durar de cinc a vuit dies en fase líquida. Aquest contacte amb les pells li regala aquesta densitat de color i la sensació de fruita vermella salvatge. Uns quatre anys dormint amb els seus llevats que són un gran coixí per aquesta sensació delicada, formosa, especial i mimada d’aquest escumós d’altíssima qualitat. La marca té més de 214 hectàrees de vinyes i també en compra a altres viticultors als que controlen la producció. Ideal amb uns formatges de pasta tova, amb salmó, amb una crema de fruites vermelles i sobretot una companyia ben sexy.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies