Entaulats

Seu a taula, tanca els ulls, olora, tasta, assaboreix, somriu… I gaudeix de la gastronomia a COMRàdio! Aquesta és la proposta del ‘Entaulats’, el programa estiuenc de la periodista Carme Gasull que està a punt de començar.
A partir del 30 de juliol i fins el 28 d’agost, tots els caps de setmana podràs entaular-te amb ella i amb el Josep Sucarrats per saber com omplir el rebost amb productes de temporada i de proximitat, per conèixer d’on venen, les seves propietats nutricionals i on comprar-los.
També s’asseuran a taula cinc cuiners de primera — Quim Marqués (Suquet de l’Almirall, Barcelona), Jordi Anglí (L’Auca, Barcelona) Ignasi Camps (Ca l’Ignasi, Cantonigròs) Matías Fernández (Quinoa, Falset) i Iolanda Bustos (La Calèndula, Girona) — que et suggeriran plats i receptes.
La sommelier Meritxell Falgueras ens ensenyarà a ‘presumir de vins’ i, a més, els recomanarà, amb noms i cognoms. Vins, caves i cerveses per gaudir plenament de cada àpat.
Tindrem un diccionari de taula, el Boca-vulari, repassarem l’actualitat gastronòmica, comentarem blogs, llibres i músiques gurmandes, compartirem dubtes culinaris, botigues i restaurants.
Xerrarem amb escriptors, cuiners, sommeliers, dissenyadors, hostalers, periodistes, crítics gastronòmics… Amics de tot el territori català que en saben molt i tenen molt a dir sobre el menjar i el beure.
I regalarem llibres i revistes, penjarem les receptes al web del Cuina (www.cuina.cat) i t’ensenyarem com són els nostres convidats al Facebook del programa (http://www.facebook.com/entaulats)

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies