Basmati

http://www.restaurantbasmati.com/
c/París 163
93 363 06 51
Un restaurant que ens porta molt lluny i que el tenim ben a prop. Ens porta a l’exotisme de l’encens i a una decoració budista i al plat, a part dels arrossos, tenim productes de proximitat. I un menú de 12.5 euros que és una delícia! On sempre es canvien els plats i es respira l’ambient del migdia de l’Eixample. Un local imprescindible al migdia i un gran lloc per un sopar romàntic a la nit. L’Àlex us assessorarà en tot, i la seva germana en el vi, així que no dubteu en baixar l’esglaó del carrer París per endinsar-vos a la clara foscor d’un restaurant regit per la passió, la professionalitat i la bona gastronomia. Que vagi de gust!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies