El Dia a la COM amb Albert Vico

http://www.comradio.com/flash/reproductor/reproductor.asp?kin_audio=74707

Aquesta temporada, tots els dijous a partir de les 13.30 a “El Dia” de COM Ràdio, us esperem amb l’Albert Vico per brindar amb els millors vins, aigües, caves, tés, entre altres begudes!!! Us adjunto l’ última hora del programa i cap al final de l’audio trenquem els falsos mites del món del vi!!!

Salut!!!

Comments

  1. Hola Meri!!

    Ara vaig a començar a llegir “Reserva Verda”;)

    Nova entrada a Vin et Gastronomie, seguim parlant dels champagnes de temporada de Pommery i avui li toca al Springtime “Brut Rosé”!!! Un dels meus preferits. Espero que us agradi el blog, qualsevol opinio o idea podeu enviar un mail a: vinetgastronomie@hotmail.es

    Petons Meri!!

    http://vinetgastronomie.wordpress.com/

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies