Dhuoda 2008

SAMSÓ I GARNATXA

D.O. CATALUNYA

3 estrelles

8 euros

UN NOU VI AMB MOLTA HISTÒRIA

El nom del vi és el nom d’una aristòcrata del segle IX que va destacar pels seus escrits pedagògics on intentava donar valor a l’esforç com a via de perfecció. Per gaudir de bones arrels i volar ben alt. Precisament aquest vi surt com a novetat per comercialitzar-lo principalment al mercat asiàtic i pel Pacífic amb denominació d’origen Catalunya. Per això, no us podeu perdre el còmic que hi ha a la seva web i que ens delecta amb coneixements del vi i de Catalunya. En l’etiqueta veiem mosaics gaudinians representant la terra. I és que la denominació d’origen Catalunya, encara que és molt ambiciosa en quan aglomerar territori d’altres denominacions, funciona: és coneguda. Per sort, el podeu comprar a l’aeroport del Prat si heu de portar un representant dels meravellosos vins que es fan a les notres terres. A vegades ens juguem posar les ampolles a l’equipatge, pregant perquè no es trenquin. (A mi de moment mai m’ha passat i quasi sempre en porto). És una gran idea portar aquest present a la mà si anem a Àsia per regalar als nostres amfitrions. S’elabora a Vilanova de Prades amb un bressol de licorella a 900 metres d’alçada. A la copa veurem reflexos púrpures, capa mitja i llàgrima oleica. Notes balsàmiques acompanyades d’espècies, tabac, cuir i records minerals quan movem la copa. En boca hi ha una gran combinació entre les sensacions càlides (del clima mediterrani) i àcides (per la bon altitud). Sis mesos de roure francès que li donarà projecció de vida en ampolla però que no enmascara el cor de fruita vermella i negre. Chin Chin!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies