Cuatro Barcelona

Montserrat, 4 (Raval)

93 301 43 24

Quan un crític reconegut com en Philippe Regol recomana un nou restaurant en el seu blog (ha guanyat el millor blog gastronòmic d’aquesta edició) http://observaciongastronomica.blogspot.com/ li falta temps a la periodista gastronòmica Carme Gasull a anar-lo a tastar i el nostre grup d’amics per acompanyar-la. Un menú de 25 euros (es pot triar entre els diferents plats però han de ser els mateixos per a la taula) amb tapes originals, plats amb gran qualitat de producte i gustativa i sobretot, una proposta original. També a la carta de vins, amb referències triades amb cura i a un preu agradable. Per més detalls us deixo amb la crítica del periodista gastronòmic Joe Ray http://francoissimon.typepad.fr/english/2010/05/cuarto.html i avui al Magazine de La Vanguardia surt la crítica de la Cristina Jolonch.

Comments

  1. Gràcies Meritxell. Una altra bloguera a la que seguir.
    Ens agrada molt els teus blogs!
    Que vagi molt b.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies