La millor tria

Normalment es tria el vi per la columna de la dreta, és a dir, el preu, en el restaurant. És veritat que hi ha restaurants es passen amb el preu (en els vins més econòmics és triplica i en els més cars es pot arribar a duplicar) però és perquè estem pagant el servei. Així que, hem d’aprofitar a aquests professionals del vi per preguntar les millors opcions, si hi ha vins per copes o si sobretot, si no ens acabem l’ampolla ens la podrem emportar a casa (veure l’apartat dels restaurants). Hi ha cartes que estan classificades segons la Denominació d’origen i altres que posen més èmfasi en la varietat. Fins i tot ens podem trobar cartes on el vi està classificat segons la seva nota de tast: vins amb més estructura, vins afruitats.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies