Premi/Beca Cristòfor Mestre i Artigas

Aquest premi i beca es convoca cada dos anys per fomentar la investigació tècnica i experimental sobre el cultiu de la vinya i l’elaboració del vi i del cava. Es tracta de mirar els requeriments a la web de VINSEUM, però us adalantem que ha de ser una obra inèdita o projecte en català, castellà, anglès o francès que s’ha de fer arribar abans del 30 de novembre del 2010.

Sort!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies