Sant Jordi entre vinyes

Una escapada per gaudir del paisatge, la gastronomia i la intimitat


Can Bonastre Wine Resort celebrarà el dia 23 d’abril regalant una descoberta romàntica a les 12 parelles que s’allotgin a l’hotel la nit de Sant Jordi
i regalant roses a les clientes del Restaurant Tribia.Si és posible enamorar-se d’alguna muntanya màgica, aquesta és la de Montserrat. I si es possible disfrutar en parella d’unes vistes úniques a la muntanya de Montserrat, només pot ser a Can Bonastre Wine Resort. Localitzada a 45 quilòmetres de Barcelona, i molt a prop d’Igualada, Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia, aquesta antiga bodega del S.XVI reconvertida en hotel amb spa i restaurant gastronòmic celebrarà el dia de la rosa i el llibre oferint als seus clients una Descoberta Romàntica. El detall consisteix en cobrir el llit de pètals de rosa en el moment de la descoberta, i una ampolla de cava Tribia Rosé a l’habitació, un excel·lent Pinot Noir 100% de collita i elaboració pròpies. La nit anirà acompanyada d’un sopar especial proposta del chef Víctor Gómez, no inclòs en els paquets, en el que es regalaran roses a les clientes.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies