MAS PÒLIT 2007

D.O. EMPORDÀ

8.5 euros

Tres estrelles

A l’hora de fer les combinacions amb el menjar i el beure una de les coses més importants és l’acidesa, doncs és la que ens donarà harmonia entre les dues parts. Aquest vi que neix entre l’Albera i el Cap de creus té un savi pas per boca que es tradueix en un agradable frescor i un cos madur. El cupatge de varietats autòctones (garnatxa negre) i foranes  (cabernet sauvignon i syrah) es confabulen per tenir un agradable ventall de notes aromàtiques que fan que pugui conversar amb el comensal sedent d’un vi original. La fruita vermella i negre van del bracet de les notes de cedre, gràcies a una criança de vuit mesos. La resta de l’evolució del vi, ens la dona l’ampolla. I estem de sort, doncs l’anyada 2007, és excel·lent (també la del 1998 i la del 2005). Que sigui qualificada per el consell regulador com a “excel·lent” vol dir que, gràcies a una bona collita, les qualitats organolèptiques del vi es potencien. La viticultura és tradicional de muntanya, situat al terme municipal de Vilamaniscle amb 8 hectàrees repartides en parcel·les. Un paisatge prenyat d’oliveres i de vinyes que creixen en terres pobres, que estressen les vinyes, i que gràcies a això, donen un bon raïm. El seu color violeta amb tocs vermells tenyits de reflexos vermellosos i les seves notes d’herbes del bosc ens ajuda a intuir la propera primavera. Un vi que ens dona la calor que enyorem al final de l’hivern i que ens permet gaudir de l’Empordà a la nostra taula.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies