La Mar Salada

Pg. Joan de Borbó 58-59

93 221 21 17

http://www.lamarsalada.cat/

És hivern i hi ha crisis però el sol continua brillant… I més quan estàs a la terrasseta de la Mar Salada, sentint la brisa del mar i oblidant per un moment L’estrès barceloní. Premi Time Out 2009 com a millor menú de migdia. El podeu consultar setmanalment a la web i tenen més de 7 entrants, segons i postres per escollir per 13.5 euros i reserven taula. Depenent els plats pot haver-hi un suplement de 2 euros però s’ho valen. Aquesta setmana em vaig decantar pels cors de carxofa amb espàrrecs verds i escopinyes i l’arròs de muntanya amb botifarra i ceps. Sobretot deixeu-vos un forat per les postres que s’ho mereixen. Al restaurant i trobareu la cinquena generació del mític restaurant Can Ros.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies