ROSAL 24

c/ Roser, 34 (08004) 93 324 90 46

Un celler molt curat i un servei que estima el producte i estarà encantat de ajudar-vos en la tria. Tenen unes copes impecables pel tast i un celler amb una temperatura de conservació i servei immillorables. Tapes de disseny i reelaboració de clàssics (la seva escuma de patates braves només és comparable amb la del Tomàs!) amb vins de tota Espanya. Un local modern, on podeu degustar gran vins a la barra. La copa d’aigua es negre, ideal per si voleu fer tastos a cegues amb el vi!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies