D.O.

c/ Verdi, 36 (08012) 93 218 96 73

De dilluns a diumenge de 18 a 2. Tancat en dimarts.

Molt a prop dels cines Verdi i en ple barri de Gràcia una bona selecció de platillos per fer els millors aperitius amb vins. Com ve indica el seu nom la seva especilialitat són els vins de denominacions origen, és a dir, els vins típics de cada regió i amb de qualitats qualificades. L’ambient és informal però cal reservar si aneu amb grups perquè sempre és ple. Teniu una gran quantitat de vins per tastar am copes i de diferents games de preus.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies