VINYA-ROEL

www.vinya-roel.com

c/ Villarroel 190-192. (08036) 93 430 72 79

De dilluns a diumenge de 13 a 16 i de 20.30 a 00

És un dels llocs on millor tracten el vi a la ciutat. Tenen a prop de 400 referències en la botiga que dona entrada al restaurant. El preu és el de la botiga, però és més econòmic prendre’l allà a casa. Doncs l’IVA al restaurant és de 7% i el de la botiga és 16%. Ens els vins més cars es on es nota. Podem portar les ampolles de casa i ens cobren 8 euros per servir-les en les copes adequades i a la temperatura adient. I molt important: si no us acabeu l’ampolla ells mateixos us ofereixen una bossa perquè prengueu les últimes copes a casa!

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies