TERRA BACUS

TERRA BACUS

www.terrabacus.com

c/ Muntaner, 185 (08036) 93 410 86 33

De dilluns a dissabte de 13.30 a 16 hores i de 21 a 24.

En un moment on molts els hi fa mandra pagar el vi el doble o el triple del que costa en botiga al restaurant aquets local és una vendició: Tenen els vins a preu de botiga i amb l’estil d’un restaurant! Ideal pels que els hi agrada sortit i anar de vins. Podem començar per l’aperitiu tot demanat una copa de cava i després podem demanar que ens aconsellin amb el maridatge. Bacus és al déu romà del vi i en aquest local i té el seu regne a la ciutat.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies