CATA 1.81

www.cata181.com

c/ València 181 (08011) 93 323 68 18

De dilluns a dijous de 13 a 00, divendres de 13 a 00.30 i dissabte de 7 a 00.30.

Un lloc pensat per ideat per sumillers pensat per tot tipus de consumidors, tant pels iniciats com pels més sibarites. La tria dels vins a copes normalment es de 25 referències i es pot triar entre dos caves, cinc blancs, nou negres i dos rosats. Hi podeu gaudir de les 300 referències molt ben escollides de vins, de cervesa, com en “El Bulli”, només tenen l’Inèdit de Damm. També us podeu aventurar a demanar vins dolços o especials perquè us els podran explicar amb coneixement de causa.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies