EL LLANGARDAIX SIBARITA

www.elllangardaixsibarita.com

c/ Sant Eusebi 20-22 (08008 Barcelona) 93 237 72 08

De dilluns a dissabte de 8 a 23 i diumenge de 9 a 16 hores.

Un local bar, botiga i resturant amb productes ecològics i gourmets. Podeu prendré un plat combinat amb una copa de bon vi per menys de 8 euros! I un menú diari per menys de 17 amb una copa de vi o cava seleccionada. Sortegen bones ampolles de vi cada setmana per la gent que hi va a dinar o a sopar, alguns cops amb múcica en directe. Un lloc per assaborir el vi amb els millors plats que s’harmonitzen, amb un preu acurat i tots els productes a la vista.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies