VINS A BARCELONA

MÓN VÍNIC

www.monvinic.com

c/ Diputació, 249 (08007 Barcelona)93 27 26 187

De dilluns a divendres de 13 a 23.30.

El centre de divulgació del vi a Catalunya i un dels més importants a Europa. El seu equip està dotat de grans sumillers i el seu centre de documentació sacia totes les vessants de la cultura del vi. Fan conferències amb els enòlegs més importants del món. Si us en feu socis podeu podreu gaudir de la seva biblioteca. Un local únic per a descobrir vins d’arreu del món que funciona com a Wine Bar i com a restaurant. La seva carta de vins és digital i hi compte molta informació.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies