NETEJA DECANTADOR

Aquest estri és molt recomanable pels que saben com és de difícil netejar els pòsits del decantador al dia següent. Sobretot en els vins negres on les matèries colorants (els antocians) es dipositen al final del recipient. És com una petita escombreta de cotó que és pot adaptar de forma estratègica a les diferents mides i formes. Això, sí millor fer-ho amb aigua calenta i sobretot sense sabor. Si no pel proper tast poden quedar restes de detergent que ens poden desvirtuar les virtuts dels vins.

Speak Your Mind

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Política de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies